מתי?

מיום שני, ה-13 ביוני 2022
עד יום שני, ה-13 ביוני 2022

בשעה: 19:00 עד שעה: 21:30

הוסף ללוח שנה 2022-06-13 19:00:00 2022-06-13 21:30:00 Asia/Jerusalem מועדון לאקדמיה - מרכז צעירים דימונה יוצא לדרך למידע מלא: https://www.dimona.muni.il:443/events/571/ מרכז הצעירים

איפה?

מרכז הצעירים

סדרה של מפגשים פרקטיים שיתנו לכם את הכלים להצלחה באקדמיה

ההכנות לאקדמיה כבר בשיאן!

בין אם כבר נרשמתם או שאתם עדיין מגששים באיזה מרכז אקדמי כדאי לכם ללמוד, לנו יש סדנה בת שלושה מפגשים שתעזור לכם להתכונן כראוי ללימודים. היא תלווה אתכם כל הדרך מראיון הקבלה ועד לתעדוף של משימות בעומס של הלימודים, ואפילו תעזור בראיונות קבלה לעבודה.

אז מה בסדנאות ומתי הן מתקיימות?

סדנה ראשונה ב-31/5 בשעה 19:00

תלמד אתכם סטוריטלינג. תלמדו לספר את הסיפור שלכם בצורה מעניינת ומשכנעת בדרך לקבלת מלגה נחשקת, או ראיון קבלה ללימודים. בנוסף תלמדו איך לעמוד באקדמיה ולהעביר פרזנטציה מעולה.

זה אולי מרגיש קצת מלחיץ בהתחלה, אבל זה ממש לא בשמיים! עם הכלים שתקבלו, קצת תרגול וזה בכיס שלכם.

מרצה: אורנה הורוביץ

סדנה שנייה ב-13/6 בשעה 19:00

הרצאה מעוררת השראה הנותנת כלים פרקטיים ונקודת מבט אחרת על עולם האקדמיה.

איך האקדמיה היא לא רק מסלול לימודים ומקצוע אלא מקום משמעותי למינוף הזדמנויות להגשמת חלומות, יצירת קשרים ופיתוח מיומניות חברתיות. ההרצאה נותנת מוטיבציה, כלים להצלחה ואת כל סודות האקדמיה שיתנו לכם מקפצה ויתרון משמעותי!

מרצה: מיטל חיון

סדנה שלישית ב-18/10 בשעה 20:00

סדנה פרקטית שתיתן לכם כלים שיעזרו להתכונן לקראת פתיחת השנה. תלמדו איך לתעדף משימות, איך ללמוד נכון ואיך לצלוח את תקופת המבחנים.

הסדנה בהנחיית EazyWay

להרשמה לחצו כאן